| Moderatör AlımLarı başLamıştır. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dRaqa0 kaLBinden.!
Mesaj Sayısı : 853 Yaş : 31 Nerden : ... Tuttuğunuz Takım: : Fenerbahçe Favori Kişiniz: : MustiDiler | Klas-Jan HunteLaar| *hadise*|Zlatan Ibrahimovic| Ruud van nisteLrooy| Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Moderatör AlımLarı başLamıştır. C.tesi Ekim 11 2008, 23:33 | |
| Evet Moderatör oLmak isteyen arkadaşLarın payLaşımLarını göreLim .. | |
|
| |
dRaqa0 kaLBinden.!
Mesaj Sayısı : 853 Yaş : 31 Nerden : ... Tuttuğunuz Takım: : Fenerbahçe Favori Kişiniz: : MustiDiler | Klas-Jan HunteLaar| *hadise*|Zlatan Ibrahimovic| Ruud van nisteLrooy| Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Salı Ekim 14 2008, 11:34 | |
| gHost_Wizard Moderatör oLarak göreve başLamıştır İyi payLaşımLar .. | |
|
| |
MustiDiler I LOVE YOU ÖZGE!!
Mesaj Sayısı : 784 Yaş : 32 Nerden : GAZİANTEP Tuttuğunuz Takım: : BEŞİKTAŞ Favori Kişiniz: : POLAT ALEMDAR DELGADO ÇAĞRI ÇOBAN Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Cuma Ekim 17 2008, 15:33 | |
| murata yeni görevinde başarılar diliyorum | |
|
| |
dRaqa0 kaLBinden.!
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Cuma Ekim 17 2008, 15:34 | |
| Mustafa başarıLar .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 784 Yaş : 32 Nerden : GAZİANTEP Tuttuğunuz Takım: : BEŞİKTAŞ Favori Kişiniz: : POLAT ALEMDAR DELGADO ÇAĞRI ÇOBAN Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Cuma Ekim 17 2008, 15:45 | |
| sağol çağrı site için elimden geleni yapacam emin ol! | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Paz Ekim 19 2008, 12:12 | |
| BİZE YARDIMDA BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURAYA MESAJ ATTIN | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Perş. Ocak 01 2009, 20:50 | |
| Sitemiz şu an küçük olabilir ama biz bunu büyütecez bu yolda bizlerle olmak isteyenler bizlere ulaşsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Cuma Ocak 02 2009, 20:47 | |
| _ultraslan_ nickli üyemiz sitemizin yeni modu olmuştur hayırlı olsun | |
|
| |
M.Baros15 AlaYınA GideR...
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 31 Nerden : Ankara Tuttuğunuz Takım: : GaLatasaray Favori Kişiniz: : Baros #15 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Cuma Ocak 02 2009, 21:58 | |
| bana bu görevi verdiğiniz için teşekkür ederim,sizlere layık olmaya çalışacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. Cuma Ocak 02 2009, 21:59 | |
| zaten layık olmayacağını bilseydim bu görevi sana vermezdim sana çok güveniyorum hep beraber bu siteyi en yükseğe taşıyacaz | |
|
| |
Killyou Killer Mod.
Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Tuttuğunuz Takım: : Fenerbahçe SK ! Favori Kişiniz: : Kermit Erasmus & Laurito & Buonanotte & Simon Vukcevic & Matigol Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. C.tesi Ocak 03 2009, 19:20 | |
| Moderatör olduğum için teşekkürler güveninizi boşa çıkarmıyacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. C.tesi Ocak 03 2009, 19:22 | |
| Evet arkaeaşlar İnan arkadaşımız sitemizin yeni moderatörüdür kendisi bize elinden geleceğini yapacağına inanıyorum başarılar inan | |
|
| |
dRaqa0 kaLBinden.!
| Konu: Geri: Moderatör AlımLarı başLamıştır. C.tesi Ocak 03 2009, 19:23 | |
| Yeni arkadaşLarımıza teşekkür ve tebrik ediyorum !... | |
|
| |
| Moderatör AlımLarı başLamıştır. | |
|