dRaqa0 kaLBinden.!
Mesaj Sayısı : 853 Yaş : 31 Nerden : ... Tuttuğunuz Takım: : Fenerbahçe Favori Kişiniz: : MustiDiler | Klas-Jan HunteLaar| *hadise*|Zlatan Ibrahimovic| Ruud van nisteLrooy| Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: En acaip telefon Cuma Ekim 17 2008, 22:43 | |
| Londra'da yaşayan tasarımcı Zinc Chan, öyle bir telefon yaptı ki, ürünü görenler telefon olduğuna ancak onu kullandıklarında inanabiliyor.Londralı tasarımcı Zinc Chan, günlük konuşmalarımızda "ara beni" şeklinde parmaklarımızı kulağımıza götürüp yaptığımız arama işaretini gerçeğe dönüştüren konsept bir ürün tasarımına imza attı. Şık bir görüntüsü bulunan ve Icono adı verilen telefonda mikrofon ve kulaklık için tuzluk boyunda iki ayrı parça yer alıyor. Parmaklara yerleştirilen bu parçalar, dokunmatik ekrana sahip ana gövdeyle de kısa mesafe bile olsa kablosuz bağlantıyla bağlı. Arama yapmak için ise ekrana numaraları çizmeniz yeterli. Tasarımcının diğer ürünleri ve Icono'ya ait detaylı bilgiler için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. | |
|
MustiDiler I LOVE YOU ÖZGE!!
Mesaj Sayısı : 784 Yaş : 32 Nerden : GAZİANTEP Tuttuğunuz Takım: : BEŞİKTAŞ Favori Kişiniz: : POLAT ALEMDAR DELGADO ÇAĞRI ÇOBAN Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: En acaip telefon C.tesi Ekim 18 2008, 06:50 | |
| | |
|
aliihsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 31 Favori Kişiniz: : demon Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: En acaip telefon C.tesi Ekim 18 2008, 22:23 | |
| söyliyecek bişey bulamıyorum | |
|
MustiDiler I LOVE YOU ÖZGE!!
Mesaj Sayısı : 784 Yaş : 32 Nerden : GAZİANTEP Tuttuğunuz Takım: : BEŞİKTAŞ Favori Kişiniz: : POLAT ALEMDAR DELGADO ÇAĞRI ÇOBAN Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: En acaip telefon Paz Ekim 19 2008, 06:58 | |
| bende bulamıyorum bu nasıl iştir | |
|