Fener’de Kazım’ın Arsenal maçı öncesi 18 kişilik kadrodan çıkarılması ve nedenleri yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi...
Fenerbahçe’de Arsenal karşısında alınan tarihi yenilginin şoku yaşanırken, Kazım Kazım’ın Arsenal maçı öncesi 18 kişilik kadrodan çıkarılması ve nedenleri yeni bir tartışma başlattı.
Konu hakkında dün bir açıklama yapan Kazım’ın menajerlerinden Derroly Powel konu sert bir çıkış yapmış ve yönetime bunun hesabını soracaklarını ima eden açıklamalar yapmıştı.
Radyospor’a konuşan Kazım’ın danışmanı ve aynı zamanda milli futbolcuyu Fenerbahçe’ye getiren menajer Aytaç Erenler ilginç açıklamalar yaptı.
KAZIM’IN BABASI BU MAÇ İÇİN GELMİŞTİ
Kazım ile Aragones arasında restleşmenin yaşanmadığını ifade eden Erenler şöyle konuştu: “Kazım’ı Fenerbahçe’ye ben getirdim. Şimdi de ona danışmanlık yapıp geleceğini planlıyorum. Gazetelere yansıdığı gibi Arsenal maçı öncesi Kazım ile Aragones arasında ciddi bir problem olmadı.
Kazım, genç bir oyuncu. Babası İngiltere’den Arsenal maçı için geliyor. Kazım’da ilk 11’de olmadığını görünce tabi ki üzülüyor. Samandıra’yı terk etmesi gibi bir durum yok.” Erenler, “Kazım 18 kişilik kadrodan neden çıkartıldı?” şeklindeki soru üzerineyse “Onu tam olarak bilmiyorum. Kazım da şu anda başarılı olmadığını söyleyen bir futbolcu. Kazım’ın morali çok bozuk” dedi.
FENERBAHÇE’DE BÜYÜK MUTSUZLUK VAR
Aytaç Erenler, “Kazım ile Aragones arasında bir sorun var mı, Kazım Fenerbahçe’den ayrılır mı?” sorusu üzerineyse, “Bugüne kadar Kazım’ın ayrılığı gündeme gelmedi. Ne Kazım ne de bizler Kazım’ın Fenerbahçe’den ayrılığı üzerine herhangi bir planlama yapmadık.
Fenerbahçe’de yaşananlara ilişkin ancak sizlere kendi görüşümü aktarabilirim: O takımda büyük bir mutsuzluk var. Futbolcuların yüzünde bu mutsuzluğu görebiliyorsunuz. Kazım’ın mutsuzluğunun nedeni oynamaması ve takımın kötü sonuçlar alması. Kazım, Zico ile çalışırken de bir takım sıkıntıları ve sorunları vardı. Takıma yeni katılmış bir oyuncuydu. Bana göre Aragones ile futbolcular arasında karakter sorunu var. Bence Aragones Fenerbahçe’yi üç kulvarda da götürecek bir isim değil. Daha renkli ve daha dinamik bir teknik adamla Fenerbahçe yola devam etmeli” cevabını verdi.