Bu program oyunda menejerlik yaptığınız takımın parasını istedsiğiniz düzeye ayarlamaktadır.
tabiki eğer ben bu oyunu hilesiz oynayarak daha zevkli oynayabilirim diyorsanız o size kalmış.Ben sadece bu programı indirerek daha güzel bir oyun oynayacaklarını düşünen arkadaşlar için öneririrm.Aynı zamanda sadece cm için değil fm içinde geçerli bir programdır.Şimdi yapmanız gereken şeyleri anlatıyorum
*Programı indirin.
*Programı kurduktan sonra cm 2008'i açın.
*Oyunu açtıktan sonra masaüstüne gelen kısayoldan programı çalıştırın ve select process yazan yerden cm 2008'i seçin
*Oyundaki para biriminizi pound sterlig olarak ayarlayın yoksa çalışmaz.
select process yazan yerden cm 2008'i seçtikten sonra search yazan yere basın ve takımınızın finans bölümündeki signing on fees yazan yerdeki miktarı programın search bölümündeki value kısmına yazın.
*Daha sonra ok butonuna bastıktan sonra programın sol tarafında çıkan bölmelerin hepsini yeşil ok ile sağ tarafa atın.
*sonra sağ bölmede çıkan bölmelerin hepsinin value kısmına örneğin; ''-500000000'' gibi bir rakam yazarsanız oyunda astronomik bir takım bütçesine sahip olmuş olursunuz.
keyifli oyunlar...
Bunlarda nasıl yapmanız gerektiğine dair sırayla resimli anlatım
Not:Bu konuyu ben böyle hileler kullanmam diyen arkadaşlar için açmadığımı tekrar belirtmek isterim.''Bu oyun hile ile oynansa ne zevki kalacak ki'' gibi mesajar atmazsanız memnun olurum ayrıca moderatörlerden de böyle bir konu açmak için izin almadım ama umarım bir sakıncası yoktur.